Skip to content

Evelyn Geijteman

Mijn naam is Evelyn Geijteman. Ik ben inmiddels meer dan 18 jaar bezig in het begeleiden van mensen op weg naar zichzelf. Naar meer rust en stilte, meer helderheid, een duidelijkere koers en overzicht als je in volle vaart bezig bent.

Ik begeleid ook bij herstel na minder makkelijke levensfasen bv. ziekte, burn-out, scheiding en na confrontatie met narcisme.

Als (energetisch) coach begeleid en ondersteun ik je in jouw proces van bewust worden, van inzicht krijgen in jezelf en je (beperkende) patronen en blokkades. Ik reik je handvatten en/of nieuwe perspectieven aan waarmee jij aan de slag kan gaan om tot verandering, groei en ontwikkeling te komen.
We gaan op zoek naar manieren om het aanwezige potentieel bewuster en beter te benutten. Het resultaat: een transformatie proces naar bewustzijn, meer innerlijke balans en tevredenheid.

Het moment dat mensen bereid zijn, te onderzoeken en te hervinden dat het verborgene niet verloren is, raakt mij telkens weer…

Evelyn

Levens- en werkervaring

Mijn manier van coaching is ontspannen, concreet en motiverend. Ik werk vanuit een aantal principes die voor mij centraal staan. Deze zijn: respect, evenwicht, compassie, vertrouwen, integriteit, betrokkenheid en geduld.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk. Er is veel te ontdekken, te leren over jezelf en over de mensen om je heen. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar wat iemand beweegt, waar iemand blij van wordt en waar er mogelijkheden voor meer flow en lichtheid zijn.
Mijn kracht ligt in mijn ruime blik door mijn levens- en werkervaring. Ik ben breed opgeleid en heb een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen.

De ondersteuning die ik bied is praktisch en toepasbaar. Ik werk graag met inzichten en vaardigheden die doeltreffend zijn. Daarnaast maak ik gebruik van verschillende coaching methoden en laat ik mij tevens inspireren door technieken uit de wereld van energetisch lichaamswerk, yoga, ademwerk, meditatie en mindfulness. Door het toepassen van de verschillende mogelijkheden ervaar jij mijn coaching voor jou op maat.

Testimonials

Door het toepassen van de verschillende mogelijkheden ervaar jij mijn coaching voor jou op maat!

Het was gedurende mijn herstelperiode na een fikse burn-out in 2006, dat ik Evelyn leerde kennen.

In haar, vond ik een coach die met haar flegmatische charmes en professionele benadering mij handvatten aanreikte om in balans te komen. Haar karakter eigenschappen zou ik willen omschrijven als onverstoorbaar, luisterbereid, wilskrachtig, zorgvuldig, geduldig, enthousiast, behulpzaam en dat allemaal met een gulle glimlach.

Bob
Senior consultant en specialist food industry

Evelyn is een prachtig mens, rustig, mooi in balans en met hele pientere ogen die soms alleen maar observeerden. En dan ineens was daar toch die opmerking waar ik dan verbaasd en soms geïrriteerd over was. Na wat tijd begreep ik wat ze bedoelde.

Rob
Ondernemer in de modebranche

Evelyn was het rustpunt in mijn drukke werkweek. Ontspannen, leeg hoofd, balans, rust en ruimte was wat ik voelde als ik bij Evelyn de deur weer uitliep.

Irena
Directeur mediabedrijf

Evelyn heeft mij geleerd hoe ik kan ontspannen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer beter naar mijn gevoel ben gaan luisteren. Het maken van de juiste keuzes werd daardoor voor mij veel eenvoudiger.

Dick
Gepensioneerd farmaceut

Zelden zo’n integer, gevoelig, meedenkend mens gekend. Ze heeft mij geholpen toen ik het nodig had, met hele kleine woorden, maar met een grote en voor mij belangrijke uitwerking.

Henny
Eigenaresse modezaken

Ik ken Evelyn al meer dan 10 jaar.  Ik heb haar leren kennen als een uiterst evenwichtige en gebalanceerde persoonlijkheid die veel interesse en aandacht heeft voor haar medemens. Vanuit deze oprechte interesse in de “ander” is het zeer prettig om met haar samen op te trekken. Ze komt niet “halen” maar “brengen”.

Haar kennis en ervaring is heel breed en divers.

Robert
Entrepreneur en participant diverse bedrijven

Evelyn heb ik ervaren als vriendelijk en geduldig.

Ze is oprecht en integer.

Evelyn kan goed luisteren en biedt je altijd een veilige gespreksomgeving aan

Sandra
CAO IT-bedrijf

Tijdens mijn burn-out terecht gekomen bij Evelyn en tot de dag van vandaag de allerbeste keus gebleken! Evelyn weet je met haar warme persoonlijkheid op je gemak te stellen, biedt een luisterend oor en stelt de juiste (soms kritische) vragen die je aan het denken zetten. Ondanks het feit dat ik met name de eerste paar sessies best als een uitputtingsslag heb ervaren, zorgde Evelyn er telkens voor dat ik met hernieuwde inzichten én positieve energie in de auto naar huis stapte. Ik kan nu met 100% overtuiging zeggen dat het investeren in een coach zoals Evelyn een investering in jezelf is! En dat is heel veel waard!

Yvonne
Pedagogisch medewerker

“Ik ken Evelyn als een warme, discrete en positieve persoonlijkheid met wie ik altijd een goed gesprek heb. Ze straalt rust uit en ziet al aan mijn houding als ik binnen kom lopen hoe de vlag ervoor staat. Jammer dat ze zover weg is gaan wonen, ik mis ons contact”.

Joost
Eigenaar investment company)

Coaching op maat

Door het toepassen van de verschillende mogelijkheden ervaar jij mijn coaching als voor jou op maat.

Back To Top