Skip to content

Evyn Coaching

Praktijk voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Over Evyn
Bekijk introductie video

Coaching

Balans en stress coaching

Tijdens balans en stress coaching help ik je opnieuw evenwicht te vinden tussen inspanning en ontspanning, meer balans te ervaren en op ontspannen wijze te funtioneren.

Life
coaching

Iemand die jou helpt transformeren tot degene die je in de kern bent. Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Personal
coaching

Personal Coaching richt zich op hoe je je eigen effectiviteit kan vergroten en daardoor meer successen kan behalen. Hierbij wordt uitgegaan van jouw talenten, krachten en ambities.

Individuele meditatie training

Je leert werkelijk aanwezig te zijn, zodat je op den duur niet meer instinctief reageert maar eerder bewust. Hier overlappen de concepten van meditatie en mindfulness elkaar.

Visie

Coaching is de meest effectieve vorm van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het is een krachtige vorm voor persoonlijke ontwikkeling die leidt tot verandering en resultaat.
Het begint bij bewustwording; bewustwording is voor iedereen. De mens die zich bewust wordt waar hij in zijn diepste kern door wordt gedreven en bewust wordt wat zich binnen hem onbewust afspeelt, ontdekt waar hij naartoe wil en voelt waar zijn kracht ligt.

In onze persoonlijke gesprekken merk ik op en maak persoonlijke issues bespreekbaar waardoor bewustwording en inzicht ontstaat. Mijn manier van coaching is ontspannen, concreet en motiverend. We gaan op zoek naar manieren om het aanwezige potentieel beter te benutten. Het resultaat: een transformatie proces naar bewustzijn en persoonlijk meesterschap (jezelf ontwikkelen en van betekenis zijn voor je omgeving).

Voor wie

Evyn werkt voor alle eigenzinnige, ambitieuze, ondernemende, onzekere en krachtige professionals maar ook voor iedereen die met werk- en levensvragen aan de slag wil en zich wil richten op zijn/haar professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je toe aan bewustwording, inzicht of verandering? Of beschik je tijdelijk niet over je tomeloze energie en wil je dit herstellen? Wil je weloverwogen de juiste stappen zetten, versterken wat je hebt en loslaten wat remt? Of zit je in de afronding van een scheiding, loopt je relatie niet lekker of heb je moeite met het vinden van de balans in werk en privé. Misschien loop je al een tijdje met vragen rond en zoek je gewoon een sparringpartner. Maar het kan ook zijn dat je voelt dat je lichaam en geest niet goed meer samenwerken; je hebt behoefte aan balans en helderheid.

Testimonials

Door het toepassen van de verschillende mogelijkheden zul jij mijn coaching ervaren als voor jou op maat!

Het was gedurende mijn herstelperiode na een fikse burn-out in 2006, dat ik Evelyn leerde kennen.

In haar, vond ik een coach die met haar flegmatische charmes en professionele benadering mij handvatten aanreikte om in balans te komen. Haar karakter eigenschappen zou ik willen omschrijven als onverstoorbaar, luisterbereid, wilskrachtig, zorgvuldig, geduldig, enthousiast, behulpzaam en dat allemaal met een gulle glimlach.

Bob
Senior consultant en specialist food industry

Evelyn is een prachtig mens, rustig, mooi in balans en met hele pientere ogen die soms alleen maar observeerden. En dan ineens was daar toch die opmerking waar ik dan verbaasd en soms geïrriteerd over was. Na wat tijd begreep ik wat ze bedoelde.

Rob
Ondernemer in de modebranche

Evelyn was het rustpunt in mijn drukke werkweek. Ontspannen, leeg hoofd, balans, rust en ruimte was wat ik voelde als ik bij Evelyn de deur weer uitliep.

Irena
Directeur mediabedrijf

Evelyn heeft mij geleerd hoe ik kan ontspannen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer beter naar mijn gevoel ben gaan luisteren. Het maken van de juiste keuzes werd daardoor voor mij veel eenvoudiger.

Dick
Gepensioneerd farmaceut

Zelden zo’n integer, gevoelig, meedenkend mens gekend. Ze heeft mij geholpen toen ik het nodig had, met hele kleine woorden, maar met een grote en voor mij belangrijke uitwerking.

Henny
Eigenaresse modezaken

Ik ken Evelyn al meer dan 10 jaar.  Ik heb haar leren kennen als een uiterst evenwichtige en gebalanceerde persoonlijkheid die veel interesse en aandacht heeft voor haar medemens. Vanuit deze oprechte interesse in de “ander” is het zeer prettig om met haar samen op te trekken. Ze komt niet “halen” maar “brengen”.

Haar kennis en ervaring is heel breed en divers.

Robert
Entrepreneur en participant diverse bedrijven

Evelyn heb ik ervaren als vriendelijk en geduldig.

Ze is oprecht en integer.

Evelyn kan goed luisteren en biedt je altijd een veilige gespreksomgeving aan

Sandra
CAO IT-bedrijf

Tijdens mijn burn-out terecht gekomen bij Evelyn en tot de dag van vandaag de allerbeste keus gebleken! Evelyn weet je met haar warme persoonlijkheid op je gemak te stellen, biedt een luisterend oor en stelt de juiste (soms kritische) vragen die je aan het denken zetten. Ondanks het feit dat ik met name de eerste paar sessies best als een uitputtingsslag heb ervaren, zorgde Evelyn er telkens voor dat ik met hernieuwde inzichten én positieve energie in de auto naar huis stapte. Ik kan nu met 100% overtuiging zeggen dat het investeren in een coach zoals Evelyn een investering in jezelf is! En dat is heel veel waard!

Yvonne
Pedagogisch medewerker

“Ik ken Evelyn als een warme, discrete en positieve persoonlijkheid met wie ik altijd een goed gesprek heb. Ze straalt rust uit en ziet al aan mijn houding als ik binnen kom lopen hoe de vlag ervoor staat. Jammer dat ze zover weg is gaan wonen, ik mis ons contact”.

Joost
Eigenaar investment company)

Je kunt direct bij mij terecht.

Een traject bestaat doorgaans uit 4 tot 8 gesprekken waarin we toewerken naar concrete resultaten.
De beste manier om erachter te komen of we een goede coaching match zijn, is een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Vul het intake formulier in of stuur een mail (doorklik functie contact gegevens en formulier) en binnen 24 uur krijg je van mij een reactie.

Back To Top