Skip to content

Wat is TTC – Talking To the Chakra’s

TTC staat voor Talking To the Chakra’s en is een unieke methode gebaseerd op oeroude kennis. Het uitgangspunt zijn onze chakra’s. Chakra’s zijn de draaikolken van energie die belangrijke lichaamsfuncties beïnvloeden. Chakra’s zorgen ervoor dat de energie goed door ons lichaam kan stromen. Als de chakra’s in evenwicht zijn, dan voel je je goed en ervaar je harmonie en een gebalanceerde stroom in je leven.

Om chakra’s te begrijpen is het belangrijk om te beseffen dat alles in de wereld bestaat uit energie. Die energie, ook wel levensenergie of prana genoemd, kunnen we niet zien, maar dat wil niet zeggen dat het niet bestaat. De chakra’s reguleren de stroom van energie in ons lichaam en zijn verbonden met onze hormonen en organen. Een harmonieuze energiestroom zorgt voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Disbalans kan echter leiden tot zowel fysieke als emotionele problemen.

Hoe werkt een TTC sessie?

Met deze methode wordt zowel somatisch gewerkt (met fysieke aanrakingen, ook wel “lichaamswerk” genoemd) als energetisch (kosmische energie). Hierdoor kan opgebouwde spanning worden losgelaten, emoties worden doorvoeld en blokkades worden opgeheven.
En dat is belangrijk, want stress verhoogt het risico op ziekte, “The body keeps the score…” oftewel het lichaam onthoudt de pijn van trauma.
Door stress, onverwerkte emoties en traumatische ervaringen kan jouw energie niet goed meer stromen en ontstaat er een disbalans in het lichaam.

Met alleen gesprekken kun je op mentaal niveau blijven steken, met TTC kijken we naar de connectie tussen lichaam & geest. Tijdens een TTC sessie wordt jouw systeem weer herinnerd aan het zelfherstellend vermogen.

We werken op bewust  niveau, maar vooral ook op een dieper energetisch level. Het maakt niet uit of je wel of niet in het bestaan van Chakra’s gelooft, want het systeem kan voor iedereen behulpzaam zijn.

Als facilitator fungeer ik als kanaal voor de kosmische energie en als stemvork om jou te begeleiden door middel van lichte tot milde aanrakingen (zowel fysiek als in jouw energieveld). Muziek speelt hierbij ook een mooie rol.

Voor wie is TTC?

TTC is geschikt voor mensen van alle leeftijden dus ook voor kinderen.
Het is effectief bij diverse klachten zoals piekeren, onzekerheid, woede, frustraties, wantrouwen, angsten, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, burn-out, onverklaarbare pijnen en depressiviteit.

Waarom kiezen voor TTC behandeling?

Zachte benadering: Talking To the Chakras biedt een milde benadering zonder herbeleving van trauma’s.

Holistic healing: Het herstelt niet alleen de fysieke, maar ook de mentale en emotionele balans.

Zelfherstellend vermogen: Activeert het natuurlijke vermogen van het lichaam om te genezen.

In deze sessies, geen cognitieve gesprekken, maar een ontmoeting met je diepste zelf. Voel dat de spanning wegvloeit, oude energie wordt losgelaten en ruimte gemaakt wordt voor helende kracht.

Sta in verbinding met je lichaam, luister naar de fluisteringen van je ziel en laat trauma’s los. Deze sessies zijn een poort naar persoonlijke groei en zelfliefde.

Voorgesprek

Bij de eerste sessie is een voorgesprek gewenst. Tijdens dit gesprek luister ik naar jouw verhaal zodat ik de gelegenheid krijg om de rode draad te ontdekken. Ik maak aantekeningen en doe een voorstel voor een persoonlijk traject.
Ik ben duidelijk in mijn boodschap naar jou en geef ook vooraf of nadien extra adviezen. Dan zetten we samen een oprechte intentie voor de helende sessie.

Kinderen vanaf 0 t/m 7 jaar € 65 – 30 minuten
Traject Talking to the Chakras with Kids Traject tm 7 jaar € 190
3x TTC sessie met een tussenpoos van max. 3 weken. De eerste sessie boek jezelf. De rest plannen we samen.

Kinderen 8 t/m 17 jaar € 85 – 45 minuten
Traject Talking to the Chakras with Kids 8 tm 17 jaar € 250
3x TTC sessie met een tussenpoos van max. 3 weken. De eerste sessie boek jezelf. De rest plannen we samen.

Vanaf 18 jaar investering in jezelf € 175 – 90 minuten
Traject Talking to the Chakras healing sessies € 505
3x TTC sessie met een tussenpoos van max. 3 weken. De eerste sessie boek je zelf. De rest plannen we samen.

De TTC sessie is niet gericht op de aanpak van psychische stoornissen en evenmin bedoeld als vervanging voor een medische behandeling of voor geestelijke gezondheidszorg.
Tijdens de TTC sessie wordt er geen enkele poging gedaan om een psychiatrische diagnose te stellen of een dokter-patiënt relatie tot stand te brengen.

*Contra-indicatie: niet tijdens zwangerschap of bij een hersenbeschadiging !

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten.

Je kunt altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt. Stuur een mail via het contactformulier of bel mij!

Back To Top