Skip to content

Coaching

Wil je meer weten over mijn coaching mogelijkheden, dan nodig ik je uit om verder te lezen over de verschillende coaching mogelijkheden die ik aanbied.

integrale Essentie coaching

Bij Integrale Essentie Coaching geven we aandacht aan lichaam en geest. Het doel van IEC is om je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd je innerlijke balans te verbeteren of te behouden. Door mijn coaching en begeleiding kun je nieuwe patronen duurzaam integreren.

Energetisch lichaamswerk  TTC

TTC staat voor Talking To the Chakra’s en is een unieke methode gebaseerd op oeroude kennis. Chakra’s beïnvloeden belangrijke lichaamsfuncties en zorgen ervoor dat de energie goed door ons lichaam kan stromen. Als de Chakra’s in balans zijn, dan voel je je goed en ervaar je veel flow in je leven.

Meditatie

Het geldt voor ons allemaal. Het grootste gedeelte van de dag leven we in ons hoofd. Ons bewustzijn bevindt zich in een malende stroom van gedachten. Je denkt aan je werk en de lichte hoofdpijn die je voelt. Constant ben je aan het nadenken, tegen jezelf aan het praten en tegen anderen. Meditatie is een middel om de gedachten tot rust te brengen.

Ondersteuning bij herstel na narcisme

Een narcistisch persoon kan je leven of werk veel schade toebrengen. Je wil begrip en doorleefd advies. Narcisme raakt de kern van je privé- en/of professionele leven. Ga dus niet over één nacht ijs en kies voor een integere gesprekspartner die jou begrijpt en uit eigen ervaring weet wat je meemaakt. Je staat er niet alleen voor!

Je kunt direct bij mij terecht.

We beginnen altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Vul het intake formulier in of stuur een mail, je kunt mij ook telefonisch bereiken.

Back To Top